Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (1st)

(3 / 5)

Core Move Classic Swim Brief Navy-2

159 kr Normal pris 159 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Velsiddende badebukser fra Puma, du ikke må gå glip af! Badebukser i briefmodel med et stabilt elastikbånd i taljen og en eftergivende pasform. Badebukserne har også en skjult snørelukning i taljen. Fremstillet i et reistent og hurtigttørrende materiale, som tåler chlor og solcreme, uden at de mister formen. Badebukserne har også et UV-filter, en speciel overflade, med solfaktor +50, der beskytter mod intens solstråling. Sporty badebukser fra Puma, der er perfekte at have på, når du vil have det maximale ud af din svømmetræning i svømmehallen!

Materiale:
  78% polyester
  22% elasthanArtikelnummer: UPB02QNO501PC940

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (1)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 1 indlæg, hvoraf 1 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

0%
0%
100%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
100%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 kundeanmeldelser

0%
100%
0%

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.