Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Long Sleeve Wool Crew Neck White

499 kr Normal pris 499 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Hyggelig langærmet undertrøje fra Dovre i fin merinould, der ikke klør. Den tynde uldtrøje er et fremragende valg at have på under tøjet, når det er koldt udenfor. Takket være uldens temperaturregulerende egenskaber varmer den, når det er koldt og køler, når det er varmt. Uld er også god til at transportere fugt væk fra huden, så du føler dig tør og frisk. En anden fordel er, at materialet ikke behøver at blive vasket så ofte – det rækker langt at lufte blusen efter brug, men tænk på at bruge vaskemiddel, der er særligt tilpasset uld, når det er tid til at vaske tøjet. Hyg dig ude i naturen med skønt uldtøj fra Dovre.

Materiale:
  100% merinouldArtikelnummer: UPA6NNEMF99LC445

Læs hele beskrivelsen
  • Lignende produkter
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.