Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (11st)

(5 / 5)

Record Extra Long Boxer Navy

179 kr Normal pris 179 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Rigtig moderne og superskønne mikrofiberunderbukser fra Salming i skønne farver!
Salming Record Extra Long Boxer er nogle flotte gråmelerede underbukser i boksermodel med ekstra lang benlængde, som er fremstillet i en fantastisk polyesterskvalitet, som er blød og fleksibel. Takket være den høje mængde elastan tilpasser Salming Record Extra Long Boxer boksershorts sig perfekt efter kroppen og har en kanon god pasform. Salming Record Extra Long Boxer har også et meshparti foran og tillader huden at ånde, hvilket egner sig udmærket til træning og giver maksimal komfort. Salming Record Extra Long Boxer boksershortsene har en blød og smidig elastik i mikrofiber, hvor der står "Salming" i gult rundt om, i samme nuance som accentsømmene. Bliv flottest i træningscentret - slå til hos Salming nu!
Salming blev grundlagt i 1991, med inspiration fra de kerneværdier, som sportslegenden Börje Salming står for: naturlig, aktiv, frygtløs og ægte. Varemærket Salming ånder styrke, kraft og hurtighed, noget som repræsenterer Börje Salming og hans karriere. Salming er et tydeligt, ærligt, modigt og fremadstræbende varemærke med egenskaber som funktionelt design, perfekt pasform og komfort til en aktiv livsstil.
Salming undertøj er udviklet til dig, som vil have undertøj af høj kvalitet, som holder målene, når det virkelig gælder, til dig, som altid vil være et skridt foran og drives af din viljestyrke til hele tiden at blive bedre - på samme måde, som Börje Salming gjorde i sine 17 år i NHL. I dag er der Salming-produkter til både mænd og kvinder og sortimentet består af underbukser, trusser, sports-BH´er, strømper og badetøj – her er noget for alle.
Modellen bærer størrelse Medium.

Materiale:
  85% polyester
  15% elasthanArtikelnummer: UPSA912106C079

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.Tåler ikke kemisk rens.Må ikke tørretumbles.Strygning ved normal varme. Max 150 grader.Tåler ikke blegemidler.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (11)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 11 indlæg, hvoraf 11 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

100%
0%
0%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
100%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

For at få et mål, du kan sammenligne med, er det aller smarteste at tage dit yndlings stykke tøj. Placér det på en plan overflade og tag mål som på billederne. De mål du får, skal du sammenligne med målene i størrelsesguiderne. Alle mål er i cm.

  • A = Længde
  • B = Bryst
  • C = Ærme
  • D = Bredde forneden
  • E = Talje
  • F = Ben

Kundeanmeldelser

Baseret på 11 kundeanmeldelser

0%
100%
0%

Måletabel (cm)

 TaljeBen
S3330
M3531
L3731
XL3932

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.