Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Almost Naked Cotton Brief Red

239 kr Normal pris 239 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Rigtig flotte underbukser i briefmodel fra Andrew Christian, som du knap føler, at du har på! Underbukser i et blødt og skønt materiale, som giver en eftergivende pasform med ekstra plads foran, hvor det behøves. Underbukserne har naturligvis Andrew Christians anatomisk korrekte pose, som giver pakken en unik bæreroplevelse. Komfortabel elastik i taljen med Andrew Christian rundt om. Gå ikke glip af disse underbukser med en komfort, der er svær at slå, og som kan bruges til alle lejligheder.

Materiale:
  93% bomuld
  7% elasthanArtikelnummer: UPEV9ST28G75C248

Vaskes ved højst 30 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.