Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Pride Rainbow Stripe Love Brief Multi-colour

279 kr Normal pris 279 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Underbukser fra Andrew Christian i et dejligt sprudlende Pride-design med et kærlighedsfyldt hjerte bagpå. Underbukser i briefmodel med en fantastisk pasform, som giver en følelse af, at du ikke har noget undertøj på. Underbukserne er selvfølgelig udstyret med Andrew Christians unikke, rummelige og anatomisk korrekte pose, som pakken falder let og naturligt ind i. Eftergivende elastik i taljen med Andrew Christian i kontrastfarve. Gå ikke glip af disse unikke briefunderbukser, som du vil elske at have på.

Materiale:
  95% bomuld
  5% spandexArtikelnummer: UPEP9RZFQGB0C588

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.