Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

10-pack Essential Boxer Shorts BB NY Times Multi-colour

1 198 kr Normal pris 1 198 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Underbukser i populær boksermodel fra Björn Borg i et flot og stilrent design. Flotte bokserunderbukser med middellange ben samt blød elastik med Björn Borg logoet i taljen. Underbukserne er fremstillet i en elastisk bomuldsblanding, som ligger skønt mod kroppen og giver en tætsiddende og perfekt pasform. Underbukser i en trendsikker model, som du vil elske at have på. Perfekte underbukser til at give basisgarderoben et ordentligt løft.

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UP75HU586RRJC588

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation
Romance SI Bra White

Sloggi199 kr

Romance SI Bra White

Double Comfort Short Black

Sloggi100 kr

Double Comfort Short Black

3-pack Basic Midi White

Sloggi209 kr

3-pack Basic Midi White

Ever Fresh N White

Sloggi189 kr

Ever Fresh N White

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.