Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Performance Tonal Camo Shorts Black pattern-2

199 kr Normal pris 199 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Utroligt komfortable underbukser i boksermodel fra Björn Borg i et funktionelt materiale, der er optimale for træning og en aktiv livsstil. HydraPro-materialet transporterer effektivt fugt væk for at holde huden tør og kølig under hele træningen. Bokserunderbukserne har lidt længere ben for ekstra komfort og et behageligt elastikbånd i taljen med et flot kontrastfarvet Björn Borg logo rudnt om. Pasformen er velsiddende og eftergivende for maksimal bevægelsesfrihed og træningsunderbukserne sidder, hvor de skal, så du kan rette fokus mod træningen.

Materiale:
  88% polyamid
  12% elasthanArtikelnummer: UPDUS676H4Y6C567

Vaskes ved højst 30 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.