Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (12st)

(4,75 / 5)

Basic Check Line String Black

169 kr Normal pris 169 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Lækre underbukser i stringmodel fra Bruno Banani med en velsiddende og smigrende pasform i et cool design. Bruno Banani Basic Check Line Stringunderbukserne er fremstillet i en polyamidblanding med lav talje og smalle sidepartier, som er optimale til det tøj, hvor man ikke ønsker at kanterne kan ses. Materialet i g-strengen er blødt og let glinsende, for en tæt pasform og blød følelse mod huden. Den bløde elastik sidder smidigt i taljen, med et lille Bruno Banani-logo foran. Bruno Banani Basic Check Line String er nogle pæne og skønne underbukser, som bliver et udmærket tilskud i basisgarderoben.

Materiale:
  90% polyamid
  10% elasthanArtikelnummer: UPS0KUJLL04FC004

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (14)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 14 indlæg, hvoraf 12 anmeldelser og 2 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

83%
8%
8%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
92%
8%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Kundeanmeldelser

Baseret på 12 kundeanmeldelser

0%
92%
8%

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.