Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (14st)

(4,71 / 5)

3-pack Hip Brief Black

349 kr Normal pris 349 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Calvin Kleins klassiske briefs til en fantastisk god pris!
Stilrene underbukser i briefmodel. Fremstillet i flot blød bomuld med meget stretch og en perfekt pasform som former sig efter din krop. Flo tog velarbejdet hvid mikrofiberelastikkant med logo ”Calvin Klein” på. Det er få varemærker som er lige så ikoniske som Calvin Klein, som i dag er et af verdens tunge mærker inden for undertøj. Mærket kommer fra den pulserende by New York og er kendt for sit elegante design og fantastiske kvalitet. Leder du efter undertøj som er tidløst, eksklusivt og moderne er Calvin Klein mærket til dig!

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPCAU2661GC001

Vaskes ved højst 30 grader. Fyldt maskine.Tåler ikke kemisk rens.Tørretumbles ved lav varme.Må ikke stryges eller rulles med varme.Tåler ikke blegemidler.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (14)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 14 indlæg, hvoraf 14 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

71%
29%
0%
0%
0%

Størrelsesfordeling

21%
79%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

For at få et mål, du kan sammenligne med, er det aller smarteste at tage dit yndlings stykke tøj. Placér det på en plan overflade og tag mål som på billederne. De mål du får, skal du sammenligne med målene i størrelsesguiderne. Alle mål er i cm.

  • A = Længde
  • B = Bryst
  • C = Ærme
  • D = Bredde forneden
  • E = Talje
  • F = Ben

Kundeanmeldelser

Baseret på 14 kundeanmeldelser

21%
79%
0%

Måletabel (cm)

 TaljeBen
S3322
M3622
L3826
XL4227

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.