Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

9-pack Cotton Stretch Low Rise Trunks White

920 kr Normal pris 920 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Calvin Kleins klassiske trunks til en fantastisk god pris!
Stilrene underbukser i trunkmodel med lidt lavere talje. Fremstillet i flot blød bomuld med meget stretch og en perfekt pasform som former sig efter din krop. Flo tog velarbejdet hvid mikrofiberelastikkant med logo ”Calvin Klein” på. Det er få varemærker som er lige så ikoniske som Calvin Klein, som i dag er et af verdens tunge mærker inden for undertøj. Mærket kommer fra den pulserende by New York og er kendt for sit elegante design og fantastiske kvalitet. Leder du efter undertøj som er tidløst, eksklusivt og moderne er Calvin Klein mærket til dig!!

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPPCNK9NVW15C445

Vaskes ved højst 30 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.