Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (1st)

(5 / 5)

Performance Long Boxer Darkblue

279 kr Normal pris 279 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Suveræne underbukser i boksermodel fra Comfyballs til træningen. Underbukserne er designede med Comfyballs innovative Packagefront teknologi med løftende effekt for at holde pakken på plads og transporterer fugten væk. PackageFront er udformet med formsyede paneler med stretch og en perfekt pasform uanset størrelse. Fremstillet i funktionelt CoolMax materiale med stretch som følger kroppen, leder fugten væk og tørrer hurtigt. Underbukser med lav talje i mikrofiber som har kontrastfarvet Combyballs logo og ingen irriterende etiketter. Underbukser som giver dig maksimal komfort når du træner-

Made in Green by OEKO-TEX® certificeret

Materiale:
  84% coolmax®
  16% lycraArtikelnummer: UPKOPE44KVIHC251

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (1)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 1 indlæg, hvoraf 1 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

100%
0%
0%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
100%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 kundeanmeldelser

0%
100%
0%

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.