Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Fuseknit Comfort Pants Men Black

249 kr Normal pris 249 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Lange underbukser fra Craft, som passer godt til hverdagsbrug og træning under middelkolde til kolde forhold! De lange underbukser har en eftergivende pasform og er fremstillet i et let og varmende materiale, som transporterer fugt væk og regulerer temperaturen, så du kan holde dig tør. Derudover er de lange underbukser designet med en innovativ Fuseknit-teknologi, som indebærer sømløse strikkede dele og ergonomisk formede samt strategisk placerede sømme for maksimal komfort. Ultimative lange underbukser til at have på, når du dyrker vinteraktiviteterne, som kan kombineres med en tilhørende undertrøje med lange ærmer fra Craft!

Materiale:
  67% polyester
  31% polyamid
  2% elasthanArtikelnummer: UPWY17NCNLK9C004

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Lignende produkter
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.