Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Three Quarter Long Johns Black

449 kr Normal pris 449 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Skønne lange underbukser fra Dovre i uld med trekvartlange ben. Perfekte lange underbukser, som du kan bruge, når du fx skal køre slalom og gerne vil slippe for sømme og folder i skistøvlen. De lange underbukser er i blød uld med en praktisk gylp og en glat elastik i taljen. Uld har mange fordele – takket være sine temperaturregulerende egenskaber varmer ulden, når det er koldt og køler, når det er varmt. Uld er også god til at transportere fugt væk fra huden, så du føler dig tør og godt tilpas. Et eksemplarisk stykke tøj, der ikke behøver at blive vasket lige så ofte som andre materialer – luft bukserne efter brug, så kan du bruge dem mange gange, inden det er tid til en vask, og tænk på at bruge et vaskemiddel, der er specielt tilpasset uld, når du vasker dem. Kombiner gerne bukserne med en skøn trøje fra Dovre.

Materiale:
  100% uldArtikelnummer: UPL50I351U0XC004

Læs hele beskrivelsen
  • Lignende produkter
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.