Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

5-pack Organic Cotton Boxer Black

549 kr Normal pris 549 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Flotte underbukser i boksermodel fra Frank Dandy i en velsiddende og smidig pasform. Frank Dandy Organic Cotton Boksershortsene er fremstillet i økologisk bomuld og 4-vejsstretch, for at give optimal bevægelsesfrihed og en hud, som kan ånde. Frank Dandy Organic Cotton Boxer bokserunderbukserne har en foret front, for at give ekstra god komfort, flatlockssøm, som forhindrer en gnavende fornemmelse mod huden og varmeforseglet information på indersiden, for at undgå irriterende lapper. Boksershortsenes stabile mikrofiberelastik i taljen sidder bekvemt og smidigt med et stilrent Frank Dandy-logo rundt om. Frank Dandy Organic Cotton Boxer er de perfekte boksershorts til dig, som kræver lidt ekstra af dit undertøj. Med disse boksershorts får du stil, maksimal komfort og høj kvalitet i et og samme produkt!

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UP083U9SIDKZC004

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.