Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

9-pack Printed Boxers Pattern-2

628 kr Normal pris 1 047 kr

Du sparer 40%

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Stilfulde bokserunderbukser fra Frank Dandy. Underbukser i boksermodel i et sprødt mønster, som vil friske din undertøjsskuffe op. Superskønne underbukser i stram pasform med en blød elastik i taljen for den bedste komfort. Bomuldsunderbukser med skøn stretch, der holder formen vask efter vask. Ingen etiketter, der gnaver eller irriterer, da vaskeanvisningen er trykt direkte i underbukserne. Underbukserne er et must i enhver basisgarderobe. Frank Dandy giver dig underbukser af den højeste kvalitet, som du ikke må gå glip af!

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPBS8ENLSLWRC283

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation
Kimberly Sport Bra Black

Abecita449 kr

Kimberly Sport Bra Black

3-pack Quarter Socks Black

Puma69 kr

3-pack Quarter Socks Black

3-pack Quarter Socks White

Puma69 kr

3-pack Quarter Socks White

3-pack Quarter Socks Navy/Grey

Puma69 kr

3-pack Quarter Socks Navy/Grey

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.