Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (1st)

(4 / 5)

Frigo 4 Cotton Boxer Brief 6 Inch Black

199 kr Normal pris 199 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Lækre underbukser i trunkmodel fra Frigo Revolutionwear i en velsiddende pasform med seje funktioner. Den bløde modal- og bomuldsblanding giver maksimal komfort og smidig pasform hele dagen. Frigo 4 Cotton Boxer Brief 6 Inch underbuksernes materiale transporterer også fugt og tørrer hurtigt, for at holde kroppen i perfekt balance.
Frigo 4 Cotton Boxer Brief 6 Inch boksershortsene har en smart, ultralet pose på indersiden i et nylonstof, som giver optimalt med støtte og forhindrer sved. Man kan enkelt justere posens pasform ved at hægte et blødt bånd fast i knapperne, som findes på hver side. Frigo 4 Cotton Boxer Brief 6 Inch trunkunderbukserne har ergonomiske søm, for en herlig bevægelsesfrihed, og der er ingen gnavende lapper på indersiden. Frigo 4 Cotton Boxer Brief 6 Inch er nogle superskønne underbukser fra Frigo Revolutionwear, som er et must i garderoben.
Benlængde 6" ca 15cm

Materiale:
  47% bomuld
  47% modal
  5% elasthanArtikelnummer: UPFL38FPRYB9C004

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (1)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 1 indlæg, hvoraf 1 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

0%
100%
0%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
100%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 kundeanmeldelser

0%
100%
0%

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.