Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

3-pack Cotton Stretch Print Trunks White/Navy

349 kr Normal pris 349 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Klassiske underbukser i trunkmodel fra Gant. Underbukserne har korte ben, tight pasform samt blød elastikkant i taljen med Gant logoet. Underbukserne er fremstillet i et blødt bomuldsmateriale, hvilket gør dem til perfekte hverdagsunderbukser. Trunks med fantastisk pasform, som holder farve og form vask efter vask. Her er trunks fra Gant, som er givet i enhver basisgarderobe.

Gant symboliserer en aktiv og moderne livsstil, et mix mellem det afslappede amerikanske og det elegante europæiske. Kendetegnende for Gant er deres kvalitetskrav som gælder for hver en detalj, også for deres undertøjskollektion.

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPPHOE2E700KC277

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Lignende produkter
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.