Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (5st)

(4,6 / 5)

Original Button Boxer Black

189 kr Normal pris 189 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Hugo Boss´ serie Original er en populær serie som er enkel, stilren og veludført. En serie, som henvender sig til alle og passer til alle.
Hugo Boss Original Button Front Shorts er et par ensfarvede boksershorts med lange ben, lidt højere i taljen og knapgylp, blød bomuld, som giver en skøn pasform. Bokserunderbukser med en pæn elastik, hvor der står "Hugo Boss". Hugo Boss Original Button Front Shorts boksershortsene er fremstillet i 100% bomuld og giver sig derfor lidt, når du anvender dem.
Tyske Hugo Boss er et af de mest kendte varemærker i verden og udstråler både selvsikkerhed og luksus. Gennem årene har de placeret sig som en veteran på undertøjsmarkedet, takket være sin høje kvalitet og klassiske design.

Materiale:
  100% bomuldArtikelnummer: UPHU50236752C001

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.Tåler ikke kemisk rens.Tørretumbles ved lav varme.Strygning ved normal varme. Max 150 grader.Tåler ikke blegemidler.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (5)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 5 indlæg, hvoraf 5 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

60%
40%
0%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
100%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

For at få et mål, du kan sammenligne med, er det aller smarteste at tage dit yndlings stykke tøj. Placér det på en plan overflade og tag mål som på billederne. De mål du får, skal du sammenligne med målene i størrelsesguiderne. Alle mål er i cm.

  • A = Længde
  • B = Bryst
  • C = Ærme
  • D = Bredde forneden
  • E = Talje
  • F = Ben

Kundeanmeldelser

Baseret på 5 kundeanmeldelser

0%
100%
0%

Måletabel (cm)

 TaljeBen
S3230
M3432
L3635
XL3836

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.