Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (4st)

(4,75 / 5)

2-pack Woven Boxer Stonewash Dust

199 kr Normal pris 199 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Jockeys mest solgte woven-underbukser med herlige tern i smagfulde farvekombinationer!
Jockey Woven Boxer Stonewash Dust er traditionelt vævede bomuldsunderbukser med en løs pasform omkring benene, som er fremstillet i en kølig bomuldskvalitet. Boksershortsene har knapgylp med en knap og en skøn og elastisk elastik, som har Jockey's logo foran. Jockey Woven Boxer Stonewash Dust bokserunderbukserne er også perfekte som natshorts!

Det amerikanske mærke Jockey blev grundlagt allerede i 1876, og er med årene blevet et sandt ikon. Jockey er et herreundertøjsmærke og tilbyder forskellige typer af underbukser og undertrøjer. Mærket blev kendt for at udvikle de første Y-frontunderbukser i 1934 og siden da har de ligget i branchens forkant, og i dag findes varemærket i 120 lande verden over. Jockey underbukser findes i alt fra de klassiske boksershorts til de moderne bokserunderbukser og Jockey engagerer sig i kvalitet, komfort, mode og innovation, og selvom varemærket vokser, forbliver deres fokus altid på at tilfredsstille kundens behov.

Materiale:
  100% bomuldArtikelnummer: UPJO314300C415

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.Tåler ikke kemisk rens.Tørretumbles ved lav varme.Strygning ved normal varme. Max 150 grader.Tåler ikke blegemidler.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (4)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 4 indlæg, hvoraf 4 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

75%
25%
0%
0%
0%

Størrelsesfordeling

0%
100%
0%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

For at få et mål, du kan sammenligne med, er det aller smarteste at tage dit yndlings stykke tøj. Placér det på en plan overflade og tag mål som på billederne. De mål du får, skal du sammenligne med målene i størrelsesguiderne. Alle mål er i cm.

  • A = Længde
  • B = Bryst
  • C = Ærme
  • D = Bredde forneden
  • E = Talje
  • F = Ben

Kundeanmeldelser

Baseret på 4 kundeanmeldelser

0%
100%
0%

Måletabel (cm)

 TaljeBen
S3635
M3835
L4035
XL4235
XXL4536
XXXL4837

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.