Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

Woven Poplin Boxer Shorts Blue

159 kr Normal pris 159 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Tidløse og meget veludførte woven-underbukser i en smagfuld nuance fra Jockey!
Jockey Woven Boxer 314000 boksershorts i klassisk model med løs pasform, som er fremstillet i en kølig og skøn 100% bomuldsvævning. Bokserunderbukserne har en løst siddende pasform, knapgylp med en knap og en elastik, der er dækket i mikrofiber udvendigt og mikrofiber indvendigt og foran er der et logo, som der står "Jockey" på.
Det amerikanske mærke Jockey blev grundlagt allerede i 1876, og er med årene blevet et sandt ikon. Jockey er et herreundertøjsmærke og tilbyder forskellige typer af underbukser og undertrøjer. Mærket blev kendt for at udvikle de første Y-frontunderbukser i 1934 og siden da har de ligget i branchens forkant og i dag findes varemærket i 120 lande verden over. Jockey underbukser findes i alt fra de klassiske boksershorts til de moderne bokserunderbukser og Jockey engagerer sig i kvalitet, komfort, mode og innovation, og selvom varemærket vokser, forbliver deres fokus altid på at tilfredsstille kundens behov.
Modellen bærer størrelse Small.

Materiale:
  100% bomuldArtikelnummer: UPYWY3O2QFVVC229

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Lignende produkter
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.