Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (14st)

(4,5 / 5)

2-pack Solid Boxer Black

249 kr Normal pris 249 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Stilfulde underbukser i boksermodel fra Muchachomalo i en velsiddende pasform. Muchachomalo Solid Boxer UPP1 bokserunderbukserne er fremstillet i blødt bomuld, som ligger blødt og skønt mod huden, med god åndbarhed. Boksershortsenes smidige materiale giver optimal bevægelsesfrihed hele dagen og bliver siddende på sin plads. Muchachomalo Solid Boxer UPP1 bokserunderbuksernes brede elastik i taljen sidder bekvemt og stabilt, uden at trykke, og dekoreres af et kontrastfarvet Muchachomalo-logo rundtom. Flotte og utroligt skønne boksershorts, som er et must i basisgarderoben.

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPMU1010BASICC02

Vaskes ved højst 30 grader. Fyldt maskine.Må ikke tørretumbles.Strygning ved normal varme. Max 150 grader.Tåler ikke blegemidler.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser (14)
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Det synes vores kunder

I alt 14 indlæg, hvoraf 14 anmeldelser og 0 spørgsmål. Bemærk at visse anmeldelser ikke vises, fordi de er skrevet på et andet sprog.

Rating fordeling

64%
29%
0%
7%
0%

Størrelsesfordeling

0%
93%
7%

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

For at få et mål, du kan sammenligne med, er det aller smarteste at tage dit yndlings stykke tøj. Placér det på en plan overflade og tag mål som på billederne. De mål du får, skal du sammenligne med målene i størrelsesguiderne. Alle mål er i cm.

  • A = Længde
  • B = Bryst
  • C = Ærme
  • D = Bredde forneden
  • E = Talje
  • F = Ben

Kundeanmeldelser

Baseret på 14 kundeanmeldelser

0%
93%
7%

Måletabel (cm)

 TaljeBen
S3331
M3531
L3732
XL3933

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.