Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

10-pack Gunnar Bamboo Boxer Black-2

848 kr Normal pris 998 kr

Du sparer 15%

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Pæne underbukser i boksermodel fra Resteröds i en velsiddende og smidig pasform. Resteröds Gunnar Bamboo Boxer er nogle bokserunderbukser, som sidder skønt på kroppen i en blød og slidstærk bambus- og bomuldsblanding som ånder, for at give maksimal komfort hele dagen. Boksershortsenes smidige elastik i taljen sidder bekvemt, uden at trykke, med et kontrastfarvet Resteröds-logo foran. Resteröds Gunnar Bamboo Boxer er nogle flotte og skønne boksershorts, som er et must i basisgarderoben, for at opnå komfort alle ugens dage.

Materiale:
  65% Bambus
  30% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPCL7CHO3VG8C118

Vaskes ved højst 40 grader. Fyldt maskine.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.