Alltid gratis fragt indenfor Danmark
Fuld returret i 365 dage

Kundebedømmelse (0st)

(Ingen anmeldelser)

3-pack V-neck T-shirt White

279 kr Normal pris 279 kr

Fuld returret i 365 dage!

Denne størrelse er en bestillingsvare

Pæn basic-t-shirt fra Tommy Hilfiger af højeste kvalitet. Tommy Hilfiger V-neck T-shirt er en stilren basis-t-shirt med korte ærmer og v-ringet hals. T-shirten er fremstillet i et blødt bomuldsmateriale med stretch, som giver en god pasform. Veludført og bekvem t-shirt til dig, som vil have basistøj i en eksklusiv og god kvalitet.

Materiale:
  95% bomuld
  5% elasthanArtikelnummer: UPTH2S87903767C100

Skånevask ved højst 40 grader i halvfuld maskine. Kort centrifugering.Tåler ikke kemisk rens.Tørretumbles ved normal varme.Strygning ved normal varme. Max 150 grader.Tåler blegemidler.

Læs hele beskrivelsen
  • Andre købte også
  • Anmeldelser
  • Størrelsesguide
  • Leveringsinformation

Vær den første der skriver en anmeldelse!

Anmeldelser

Vi har endnu ikke fået anmeldelser eller spørgsmål vedr. dette produkt. Hvis du har købt produktet tidligere, ville vi værdsætte, at du skrev en anmeldelse. Dine anmeldelser hjælper andre kunder til at vælge om de vil købe det.

Spørgsmål

Hvis der er noget, du vil vide om varen, kan du bare stille et spørgsmål. Husk at indtaste din e-mailadresse, så svarer vores kundeservice dig via e-mail. Vi publicerer derefter dit spørgsmål her nedenfor, så andre kunder også kan få hjælp af svaret. Du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser fra vores kunder

Størrelsesguide

For at hjælpe hinanden kan alle vores besøgende anmelde produkterne. Kunden skriver også, hvordan størrelsen opleves. Denne information er vældig nyttig for andre kunder, som skal vælge størrelse.

For at få et mål, du kan sammenligne med, er det aller smarteste at tage dit yndlings stykke tøj. Placér det på en plan overflade og tag mål som på billederne. De mål du får, skal du sammenligne med målene i størrelsesguiderne. Alle mål er i cm.

  • A = Længde
  • B = Bryst
  • C = Ærme
  • D = Bredde forneden
  • E = Talje
  • F = Ben

Måletabel (cm)

 LængdeBrystviddeBredde fornedenÆrme
S7044408
M7248448
L7451478
XL7654509
XXL7858549

Altid 49 kr. i fragtgebyr indenfor Danmark

På Upperty.dk er fragtgebyret indenfor Danmark altid 49 kr.

Ombytninger og returneringer

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes hvis plomberingen er brudt på originalemballagen. Tjek derfor en ekstra gang at du har fået den korrekte vare, størrelse og farve inden du bryder emballagen til trusser og underbukser. Når du køber BH'er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj kan du selvfølgelig bytte selvom du har brudt emballagen.