Købevilkår

Sådan arbejder vi i Danmark

  • Fortrydelsesret i 365 dage.

  • Leveringstid mellem 2-5 dage.

Fragt

Gratis Fragt!

Hurtige leveringstider

Alle leveringer sendes sikkert med Post Nord, som har en leveringstid på 2-5 arbejdsdage, afhængigt af, hvor du bor. Skulle der opstå forsinkelser, kontakter vi dig og du vil så have ret til at hæve købet.

Levering til andre lande

For bestillinger til andre lande bruger vi Post Nord og FedEx. Leveringstiden er mellem 1-7 dage, afhængigt af, hvilket land det handler om. Gratis Fragt!

Ordrebekræftelse

Når din bestilling er gennemført modtager du automatisk en ordrebekræftelse på din e-mail. Derfor er det meget vigtigt, at du har oplyst din korrekte e-mail adresse. Du modtager en bekræftelse via e-mail når din bestilling sendes. Gem altid disse beskeder for at gøre kontakten med vores kundeservice lettere.

Priser

Alle priser på Upperty.dk er i danske kroner og inklusive moms. Alle vores udsalg og kampagner gælder så langt lageret rækker. Kampagner og udsalg kan ikke kombineres med eventuelle faste rabatter eller samarbejder.

Fortrydelsesret i 365 dage

Hos Upperty.dk har du altid fortrydelsesret i 365 dage, eller et helt år, hvis du foretrækker det, så du har altid god tid, hvis du vil bytte gaver.

Fortrydelsesret – ombytning, retur og reklamation

Undertøj er hygiejneartikler og kan ikke byttes, hvis plomberingen er brudt. Derfor er det vigtigt at du er meget omhyggelig med at tjekke, at du har fået den rigtige vare, størrelse og farve før du bryder plomberingen på trusser og underbukser. Du kan selvfølgelig altid bytte BH’er, t-shirts, tank tops, loungewear og badetøj selvom plomberingen er brudt. Tænk på, at alle varer, som skal byttes, skal være i samme stand som da du fik dem. De skal altså være hele og rene og alle mærker skal være intakt. Varer, der skal byttes må ikke have været vasket. Hvis du har valgt tilbagebetaling, refunderer vi pengene så snart vi har modtaget din retur. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 3 dage inden pengene er registreret på din konto.

Vi arbejder med kendte varemærker for at kunne garantere, at du udelukkende får kvalitetsprodukter. Skulle der, mod forventning, være en reklamation på en vare, sørger vi naturligvis for, at du kan bytte den. Ved eventuelle reklamationer følger Upperty.dk købeloven. For produkter med produktionsfejl gælder reklamationsretten i 3 år. Du skal indenfor rimelig tid (to måneder) kontakte vores kundeservice hvis du vil reklamere en vare med mangler. Kundeservice hjælper dig med reklamationen. Vi på Upperty.dk refunderer naturligvis omkostningerne for returfragten. Forbrugerstyrelsen har lavet en vejledning, som du som forbruger kan tage del, hvis du vil gøre brug af din fortrydelseret. Du finder vejledningen på forbrug.dk

Transportskader

Upperty.dk er ansvarlig for varer som bliver beskadiget eller forsvinder under transporten. Hvis du kan se, at dine varer er transportskadede, skal du kontakte vores kundeservice indenfor rimelig tid. Derfor er det meget vigtigt, at du ved modtagelsen af din pakke undersøger forsendelsen for transportskader. Vi anbefaler, at du anmelder en eventuel transportskade direkte til dit udleveringssted, og herefter kontakter du vores kundeservice.

Produktinformation

Vi gør vores yderste for at sikre, at alle oplysninger om vores produkter er korrekte, priserne er rigtige, samt at billederne afspejler produkterne.

Under 18 år?

Hvis du ikke er fyldt 18 år, skal du have dine forældres eller din værges tilladelse til at handle hos os.

Force Majeure

Skulle nogen af følgende hændelser finde sted, løses Upperty.dk fra at opfylde sine aftaler. Dette gælder omstændigheder som ligger udenfor vores kontrol. Strejke, krig, national undtagelsestilstand, sabotage, naturkatastrofer, unormal nedgang i markedet, foranstaltninger truffet af den nationale regering, hvis virksomheden har været udsat for kriminel aktivitet, større ulykker samt blokade.

Tvist

Ved eventuel tvist følger vi Forbrugerklagenævnets anbefalinger. Hvis du har klagemål og er forbruger i et andet EU-land kan du fremføre dine klagemål her: http://ec.europa.eu/odr

Nyhedsinfo

Når du foretager dit første indkøb på Upperty.dk, bliver du automatisk medlem hos os. Som medlem får du tilbud og nyheder på e-mail, sms og engang imellem som brev. Hvis du ikke ønsker at modtage noget, kan du enkelt ordne det på din medlemsside.

Spørgsmål

Kontakt vores kundeservice her.