Om os

Om Upperty.dk

Vi har siden 2005 leveret undertøj til flere tusinde tilfredse kunder. Upperty.dk er en online undertøjsforretning, hvor vi sælger mange kendte varemærker til vores tilfredse kunder. Vi har en bred vifte af mærkevareundertøj til både damer og herrer. Nu kan du også købe undertøj til børn hos os.

Upperty.dk’s mål er, at vores kunder skal være tilfredse både under og efter købet og vi mener, at det er lykkedes os. Vi håber og tror, at vi har Europas bedste kundeservice, og vi er ikke bange for at bevise det. Hvorfor ikke prøve os?

Historie

Idéen til at sælge undertøj online opstod i 2005, da de to unge svenske fyre, Lars og Jonas, mente, at udbuddet af undertøj var for ringe. Efter en masse søgninger på nettet, fandt de ud af, at der faktisk ikke var nogen god aktør i branchen. Og det er her deres rejse begynder. Den sommer blev der ikke meget tid til sol og strand, al deres tid gik med at bygge en webshop og kontakte varemærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger m.fl. Efter meget slid var Uppercut.se endelig klar den 18. juli 2005. I begyndelsen var der kun få varemærker, men de arbejdede målrettet på at få flere varemærker. De havde et lille kælderrum på kun 49 m², og det varede ikke længe før der lå bunker af undertøj fra gulv til loft. Fotografering, programmering og kundeservice blev også klaret fra samme, lille rum.

I dag, 2015, befinder Uppercut sig i andre lokaler og har mere end 100 000 tilfredse kunder, 80 kendte varemærker, og vi har lanseret Uppercut i flere lande under navnet Upperty. Vi er utrolig glade for at nu, 10 år senere, byde Danmark velkommen ind i vores undertøjsverden.

Vores vision

  • God kundeservice er altid det vigtigste

  • At kunne tilbyde en bred vifte af markedets førende varemærker

  • Sikkerhed ved både betaling og levering

  • Hurtigt, enkelt og sikkert

Virksomheden

Timarco
Automatikvej 1, 3 &  4 Sal
2860 Søborg

Alt materiale på Upperty.dk er ophavsretsligt beskyttet i henhold til svensk lov.
© Copyright Upperty.dk / Timarco ApS 2005- / CVR-nr: 33499906