Shop sikkert

Sikkerhed på Upperty.dk

Du skal altid føle dig sikker når du shopper på Upperty.dk. Derfor giver vi dig 365 dages fortrydelsesret på alle dine ordrer og vores kundeservice er altid let at få fat i.

Sikker kortbetaling

Hvis du vælger at betale med kort, bliver du, når du har klikket på købeknappen, sendt videre til en sikker betalingsside, hvor du gennemfører dit køb. Pengene bliver trukket fra det kort, du benytter og der pålægges ikke noget gebyr for kortbetalingen. Ordren sendes til dig eller til den leveringsadresse, du har oplyst ved bestillingen. Vi accepterer MasterCard og Visa. Kortbetalingen håndteres af Euroline og DIBS som er en av Danmarks største PSP og godkender kravene for PCI DSS.

Betaling uden kort

Hvis du føler dig utryg ved at handle med kort, så accepterer vi også PayPal, faktura og øjeblikkelig betaling. Med PayPal behøver du ikke at indtaste dit kortnummer, du foretager købet sikkert når du logger ind på PayPal. Hvis du vælger faktura, betaler du når du vil, indenfor 30 dage. Du kan også vælge ratebetaling, hvor du kan dele din betaling op over en længere periode. Hvis du vælger øjeblikkelig betaling, betaler du sikkert via din netbank. Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at betale med kort, anbefaler vi, at du vælger en af disse muligheder.

Betalingsteknik

Vi kan hverken se eller gemme din kreditkort- eller bankinformation. De oplysninger, du afgiver i forbindelse med betalingen, sendes direkte til bankens betalingssystem, hvor informationen behandles sikkert. Al kommunikation med din kreditkort- og bankinformation krypteres og er dermed altid sikker.

3D Secure

Vi benytter et betalingssystem, som hedder 3D Secure. 3D Secure er et system, udviklet af VISA, som verificerer dig som konsument når du betaler med dit kort på Internet. MasterCard benytter den samme teknik. Det betyder, at det er op til din kortudsteder eller din bank at identificere dig når du køber varer eller tjenester med dit kort på Internet.

Med 3D Secure oplyser kunden sit kortnummer når han/hun skal betale. Dette kontrolleres af kortudstederen via en krypteret forbindelse til en speciel sikkerhedsserver. Kunden identificerer sig med en adgangskode, banken verificerer og sælgeren får OK på at købet kan gennemføres.